Om CrossFit Nyköping

Sedan 2018 finns CrossFit Nyköping på Gasverksvägen 5, där vi har skapat en fantastisk träningsplats på 650 kvm med fantastiska träningsmöjligheter. Med 8 meter i takhöjd, ett fantastiskt ljusinsläpp, fräscha faciliteter och kvalitativ utrustning från ELEIKO strävar vi efter en träningsmiljö i världsklass. På sommarhalvåret öppnar vi den stora porten och möjliggör träning i vår tillhörande utebox.

Vi har ett professionellt och engagerat coachteam som ser till att du som medlem utvecklas varje träningspass. En konstant variation av övningar liksom intensitet är nyckeln till varför vår träning ger ett fantastiskt resultat. 

CrossFit Nyköping är en plats för alla.  Tillsammans med våra medlemmar har vi skapat en unik atmosfär med gemenskap och träningsglädje som ledord som vi är mycket stolta över att många kallar sitt andra hem. Vi har barn från fyra år som tränar i vår Kids-grupp och i vårt starka seniorgäng har vi en kvinna som är 90 starka år. 

Vi är tjejer & killar, yngre & äldre, nybörjare & träningsvana som tränar tillsammans och det skapar en otroligt härlig dynamik och teamkänsla – alla peppar varandra och gläds åt varandras framgångar.

Tveka inte att höra av dig om du vill bli vår träningskompis du med!

Läs mer om vår träning här!

CrossFit Nyköping Crew

Linn Lundborg

Box Manager, CF-L1 Coach, Lic. PT & Lic. Kostrådgivare

Jonathan Palmqvist

CF-OL1 Coach & Lic PT

Sandra Åkerman

CF-L1 Coach

Anders Valo

Coach

Hannes Lundåsen

CF-L1 Coach

Rasmus Bernthson

Coach

Jenny Holster

Coach

Maria Cornström

CF-OL1 Coach

Sofie Gustavsson

Coach

Johan Lindholm

Coach Kids, Youth & Teens

Elliot Bird

Coach

Tony Wesslund

Coach