Personlig träning

Personlig träning

Att ta hjälp av en tränare är ett effektivt sätt att uppnå dina individuella träningsmål.

Oavsett om du vill rehabilitera, lära dig teknik från grunden, lära dig att behärska nya rörelser eller få träningen att bli av med hög kvalitet så kan våra kompetenta lic. personliga tränare hjälpa dig. Att ta hjälp av en tränare är ett effektivt sätt att uppnå dina individuella träningsmål.

PT Intro

Välkommen att boka vår ”PT Intro” där vi, under tre PT tillfällen, går igenom grunderna i CrossFit och dess fundamentala rörelser. Du får individuell coaching så att du blir trygg i de vanligaste rörelserna som förekommer på våra pass. Detta är ett bra sätt att börja din träning hos oss.

Individuell programmering

Vi erbjuder individuell träningscoaching/programmering som till 100% anpassas efter dina förutsättningar och mål för ett optimalt resultat.

Individuell programmering passar såväl dig som är nybörjare som dig som är mer avancerad i din träningssatsning. Dina mål kan vara allt från något så specifikt som att delta på en viss tävling eller lyfta x antal kilo till mer allmänna som att “bli starkare och få bättre kondition”. Vi hjälps åt att hitta det mål som passar dig bäst! Du kommer med fördel kunna kombinera den individuella programmeringen med vår ordinarie boxprogrammering för att behålla gemenskapen och glädjen i att träna tillsammans med andra.

Inledningsvis sker en djupgående kartläggning i form av ett omfattande formulär. Detta kan komma att kompletteras av en s.k. “screening”/funktionsanalys för att kartlägga nuvarande rörlighet, styrka, uthållighet, teknik m.m.

Programmeringen skapas sedan efter dina fysiska behov och personliga ambitioner. Målsättningen är att ge dig bästa möjliga träning, både ur ett fysiologiskt perspektiv men även på ett sätt som bäst passar din livsstil och motivationsfaktorer.

Du och tränaren har en kontinuerlig dialog vilket för att programmeringen ständigt anpassas/designas för att gå i rätt riktning på ett säkert och effektivt sätt. Periodiseringen och planeringen i din träning är avgörande för att du ska utvecklas och undvika platåer och/eller skador.

En individuell programmering är ett långsiktigt projekt där vi arbetar utifrån en tydlig grundplan och ett helhetsperspektiv. Programmeringen är flexibel och kommer att anpassas efter dina förutsättningar exempelvis vid semester, jobbresor, skador etc.

Detta ingår;

  • Individuellt träningsprogram (3-5 dgr/veckan á 30-90 min beroende på målsättning) via appen TrueCoach. Videomaterial till övningar, tydligt syfte och beskrivning av övningarna. Möjlighet att registrera och följa upp resultat.
  • Regelbunden coaching på veckobasis, kontinuerliga avstämningar och analys/feedback av video via TrueCoach chattfunktion. Återkoppling inom 24 h under vardagar.
  • Månatlig ”check-in” á 15 min (videosamtal/telefon). Vi diskuterar föregående period, nuvarande status samt kommande period.

Kostnad
1 995 kr/mån. 3 månaders bindningstid, därefter löper tjänsten på med en månads uppsägningstid.

Kontakta info@crossfitnykoping.se för mer information och/eller bokning av kostnadsfri konsultation.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Vi vill gärna visa dig runt i våra lokaler och få möjlighet att berätta mer om vår träning och hur det fungerar att vara medlem hos oss.